Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi szerepel a matek emelt...

Mi szerepel a matek emelt szóbeli tétellapján?

Figyelt kérdés

Amikor kihúzom a szóbelin a tételt, akkor rajta lesz egy feladat, de ezen kívül még mi?

pl. ha a logaritmus azonosságai és a logaritmus és exponenciális függvények sajátosságai tételt húzom, akkor rajta lesz, hogy feleletében ismertesse a logaritmus definícióját és azonosságait, jellemezze a logaritmus és az exponenciális függvényt.

Esetleg csak a témakör címét jelölik meg vagy akár még ennél részletesebb támpontokat is adnak?

2015. máj. 26. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nem egy feladat lesz rajta, hanem több. Lesz benne fogalmi kérdés és számításos vagy bizonyításos feladatok is. Semmi témakör, nem kell kiselőadást tartani, mint töriből, hanem a feladatokat kell megoldani és a megoldást elmondani.
2015. máj. 26. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Sok sikert neked
2015. máj. 26. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
akkor például, ha én nem tanultam meg az egyik tételből egy definiciót, és pont arra kérdez rá, akkor buktam? vagy mi... ? Akkor elvileg minden tételnek tudni kell a bizonyítását, mivel egy témakörön belül bármelyikre rákérdezhetnek a lapon? Mert én úgy tanultam meg, hogy egy témához kb 10 definició 5 tétel 1 bizonyítás+ alkalmazások
2015. máj. 28. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!