Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit hallottatok a pécsi jogi...

Mit hallottatok a pécsi jogi karról?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen szempontból?
2015. máj. 28. 02:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Akármiről. Jót, rosszat is szívesen olvasok. És minden témában. Halgatói élet, tanárok, nehézség, stb.:)
2015. máj. 28. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyre könnyebb, de ez relatív:D Ha szeretsz tanulni nem nehéz:) Mindenki jóarc, főleg a portások. Nagyon jók a bulik, egyen nem voltam.:D amúgy mi akarsz lenni? És mi a fontos neked leginkább?Bulik,társaság,diploma?
2015. máj. 29. 01:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Bíró szeretnék lenni, mindigis az akartam lenni. Játnék szívesen az ELTE-re is, de annyi pénzünk nincs, hogy a lakhatást meg a tandíjat is fizessük.

A bulik egyáltalán nem fontosak, nem járok bulizni. Viszont szeretnék egy viszonylag jó közösségbe tartozni:)

2015. máj. 29. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát a jó közösség az elég relatív, de biztos meg tudod találni.Ha van hozzá szorgalmad akkor persze, jó a PTE. Sok vitát hallottam már, hogy melyik a nehezebb és melyik ér többet...ebben nem tudnék dönteni, de azt hiszem mind a kettő elég jónak számít.Viszont a jövőben ez változhat mivel rohamosan csökken a létszám Pécsett és ez esetleg a színvonalon ronthat.Pár tanárt már elküldtek és sokat hallani tanszékek leépítéséről, tárgyakkal kapcsolatos változásokról, de ezt úgy tapasztalom, hogy még a tanárok sem látják át tökéletesen. Am írj privátot ha gondolod:)
2015. máj. 29. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!