Szóbeli felvételire ünneplőbe kell menni vagy elég valami csinosabb felső is?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 22:24
1/6 anonim válasza:
Én ünneplőben mennék a helyedben! Sokak szerint már nem számítanak annyira a formaságok, de azért az első benyomás nagyon fontos tud lenni!
(Akár gondolj arra, hogy máshogy állnak hozzád, ha látják, hogy csinos vagy és megadod az alkalomnak a tiszteletet!)
2/6 anonim válasza:
Hmmm. Azt hittem, a tudást nézik a felvételin.
3/6 anonim válasza:
A szóvelinek mindig van szubjektív oldala is. Sokat számít, ha azt mutatod ki az öltözködéseddel, hogy te egy intelligens lány vagy, aki komolyan veszi az egészet. Két eset van, amikor ez fontos: ha nem 100%-os a tudásod és kérdéses, hogy hogy döntsenek felőled, akkor egy ilyen "apróság" eldöntheti a dolgot, illetve vannak olyan emberek, akik egyszerűen képtelenek elvonatkoztatni bizonyos - a tudáshoz egyáltalán nem kapcsolódó - dolgoktól. Például nekem volt olyan tanárom, aki kapásból azzal kezdte a félévet, hogy bár ne lennének lányok a teremben, de mindegy, mert úgyis megbuktatja őket. Úgy is lett. Ez persze durva eset, de olyan sok embernél van, hogy ránéz valakire és belül már el is döntötte, hogy ez illető beleillik-e az adott környezetbe. Én nem kockáztatnék.
4/6 anonim válasza:
A fekete szoknya, fehér ing szerintem túlzás. Az már csak az általános iskolásokra adható rá. Viszont a lényeg, hogy nem szabad tramplin menni, hanem csinosan, de nem kell ünneplőben. Semmi színes, csiricsálé, inkább egyszerű színek. Egy zakó is tök jó tud lenni. Mondjuk, akinek nincs ízlése, aki a hétköznapokban sem elegáns, annak beszélhetek itt feleslegesen. Az inkább vegyen fehér inget, fekete harmónikaszoknyát fehér harisnyával, lakk cipővel...Háhhá, csak vicceltem. Naszóval, fehér inget is lehet divatosan hordani, már aki tudja, hogy kell. Aki, nem tudja, az meg azért érzi magát benne kellemetlenül. A lényeg: elég egy csinos felső, szoknyával, vagy esetleg egy elegánsabb nadrággal. A fehér inghez viszont, szerintem simán lehet sötétebb farmert is felvenni. Mellékesen, hol kell manapság még szóban felvételizni??
5/6 anonim válasza:
Mind a kettő jó, de feltétlenl nézd át, mi a különbség az ünneplőbe meg az ünneplőben között, hátha pont azt kérdezik. Nem árt, ha igényes ember benyomását próbálod kelteni.
6/6 anonim válasza:
Én tavaly egyszerű ruhában mentem, az a lényeg, hogy ne legyen túl kihívó. Nem kell ünneplőben menni. Én akkor se láttam senkit úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!