Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanári pályaalkalmasságira...

Tanári pályaalkalmasságira milyen ruha a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés
Azért nem hiszem, hogy ünneplőbe kell menni, de ki kell öltözni? Vagy jó a hétköznapi? A Pázmányba megyek, az Elte honlapján láttam kiírva, hogy kényelmes ruhába menjenek, vagy valami hasonlót, de ez másik intézmény, szóval nem tudom. Előre is köszi a válaszokat!

2015. máj. 24. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Én csütörtökön megyek az ELTE-re. Egy egyszerű fekete szoknyát, valamint egy lengébb fehér blúct fogok felvenni.
2015. máj. 25. 09:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2015. máj. 25. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Sima hétköznapi is megfelelő.

Nem kell túlzásokba esni. Olyan ruhában legyél, amiben jól érzed magadat, és nem feszengsz.

2015. máj. 25. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kötelező a fekete-fehér, de azért elegáns legyél, ne olyan, mint aki az utcáról esik be.
2015. máj. 25. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:
:) köszi
2015. máj. 26. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!