Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan oldal, ahol irodalmi...

Van olyan oldal, ahol irodalmi fogalmak vannak?

Figyelt kérdés
Érettségihez kéne, hogy azt a látszatot keltsem, hogy mindent tudok. Ilyenre gondolok pl hogy: létösszegző, idő-és értékszembesítő vers.
2010. febr. 25. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Van.
2010. febr. 25. 19:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Hú hát most nagyon vicces voltál. Nem is értem az ilyen emberek miért vannak itt, már rég felkellett volna hogy fedezzenek!
2010. febr. 25. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy miért nem bírod használni a Google-t ahelyett, hogy itt kérdeznél hülyeségeket. Tényleg, miért várod, hogy ilyen elemi szinten is mások végezzék el helyetted a munkát?
2010. febr. 26. 00:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Az már nem tudott eljutni az agyadig, hogy esetleg már kerestem? Hát pedig igen, kerestem, ha hiszed ha nem hetek óta :) És semmi olyat nem találam ami nekem megfelelne. Ezért kérdeztem, hogy tud-e valaki olyan oldalt. Egyébként még ha nem is néztem volna, akkoris nyugodtam beírhattam volna a kérdést mivel ez az oldal arra van. És ha nem tetszik, vagy nem tudod, akkor nem kell válaszolni.
2010. febr. 26. 07:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Szóval hogy még te is megértsd leírom könnyebben. Nem azt várom, sőt nem is gondoltam arra hogy valaki elkezdi keresgetni nekem a googleba. Úgy gondoltam, ha már valaki alapból tud olyat, leírhatná. Biztos vannak ilyen emberek, akik emelt magyarra készülnek stb.
2010. febr. 26. 07:58
 6/6 anonim válasza:

Szia! Nem tudom, hogy még aktuális-e, de hasonló cipőben járok, mint te és erre bukkantam:

[link]

Remélem hasznos lesz számodra is!

2011. márc. 28. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!