Emelt töri szóbelin mit húznál legszívesebben/legkevésbé?
Legszívesebben: földrajzi felfedezések, életmód a kádár korszakban, államalapítás
Kevésbé: Magyarország gazdasága
Én esetleg az elsőt, Károly Robit és társait szeretném megtalálni, de a világháborús témákat is szeretem (tavaly is azt húztam), de örülnék a hidegháborúnak vagy az ENSZ-EU-nak is (a tavalyi emelt földrajz és az egyetemi földrajz szak után már a kisujjamban van a téma).
Legkevésbé a 20, 21, 25 és 26-ot akarom, azokon szerintem kérnék másikat azonnal. Az ókori demokráciát már ötödikben gyűlöltem, de a keresztény tanításokat se akarom, sem Zrínyit. Előttem 6-an fognak húzni elvileg, remélem, ők kiszedik ezeket.
Mondjuk a mai magyar demokráciától is félek, nem tudom, mit mondanék róla, pláne, hogy 2014-ig kell. Kérdem én, mostanában van egyáltalán magyar demokrácia a gyakorlatban, vagy csak úgy elméletben létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!