Hogyen lehet felkészülni legjobban a KRESZ vizsgára?
Kresz program a gépen,orrvérzésig,
Kérdéscsoportokra bontva elsőnek.
a kresz könyvet olvasgatod, tanulod, majd amikor már kb. a könyv felét átvetted, elkezdessz teszteket csinálni(van tesztkönyv). először a témakörökhöz tartozó teszteket csináld meg, legalább háromszor menj végig rajtuk, ha valami nem világos, nézd meg a kresz könyvet.
Amikor már kb. a tesztek felét így megcsináltad, akkor próbálhatsz olyan tesztet, ami már a vizsgán lesz, tehát ami időre megy, és mindenféle kérdés van benne.
Ha valami nem jó, megnézed a könyvben.
Így haladsz, egyre jobbak lesznek az eredményeid. Ha kb. 2-3 hibaponttal meg tudod csinálni a teszteket, akkor már nyugodt szívvel mehetsz vizsgázni is, mert akkor tuti sikerül.
Én bejártam az összes órára. Odafigyeltem, jegyzeteltem.
A könyvet nem nagyon olvasgattam, helyette egyszer megcsináltam a tesztkönyvben a kérdéseket és ennyi.
Ami nem volt jó vagy tippeltem azt aláhúztam, majd újra átnéztem.
Ezután a programmal gyakoroltam és ennyi. Nem tanultam halálra magam, de simán átmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!