RING Felnőttképző Szakközép Iskola Károsulatak
csoporja?
Figyelt kérdés
Kedves Mindenki
Először is nagyvonalkban felvázolnám a heyzetemet hogy megértsétek miért indítottam ezt a fórumot.
Elkezdtem egy tanfolyamot a RING ALKALMAZOTT MŰVÉSZETI SZAKKÖZÉP ISKOLÁban, a vizsga előtt az Iskola néhány embernek valamilyen oknál foga felbontotta a szerződését , az okoról semmilyen irásos bizonyitékot nem voltak hajlnadóak bemutatni. Néhányunkat még hónapokig hitegettek a vizsgaidőpontokkal, majd ez is megszünt. A vizsga időpntjai lejártak.Iskolát utolérni nem lehet leráznak mindenkit. Éltünk a panasszal és levelet irtunk a Nemzeti Szakképzési Hivatal felé aki válaszlevelében MOSSA KEZEIT és nem tesz semmit.
Élek a Gyanúperrel hogy rajtam kívűl és a csoporttársaimon (30ember) még nagyon sokan igy jártak és nem tudtak tenni vagy lépni ellenük. Elég sok utat futottam és kiderült ,hogy senki ( Itt nem csak a károsultakra gondolok hanem HIVATALOS SZERVEKRE IS) nem mer ellenük tenni a 30ember KEVÉS ahhoz hogy bármelyik hivatalos szerv eljárást indítson. DE HA ÖSSZEFOGNÁNK akkor több 100 ember szava már elég lenne. KÉRLEK benneteket, hogy végre legyen összefogás és tegyünk magunkért, mert épp ezért élhet, működhet ( Igaz most épp más név alatt de ugyan az a tulaj) még az iskola, mert nincs összefogás, hogy megbuktassuk őket. Szerintem mindenkinek elég sok pénze fekszik ebben és még több károsult lesz ha nem lépünk, miért kellene hagynunk???? Szeretném ha csoportosan indítanánk ellenük eljársokat minden szinten és megléphető helyen. Várom azon emberek jelentkezését akiket az Iskola megkárosított, hogy minnél többen legyünk. Köszönöm!!!!
Ó, igen. Szinapszis Szki lett. Én csak azért mentem oda, mert diákigazolvány kellett és mondták nekem, hogy ha beiratkozom lesz diákom és nem is kell bejárnom. Hát megtettem. Félévkor és év végén mindenből lezártak hármasra. Egyszer szóltak, hogy a létszám miatt menjek be, mert ellenőrzés lesz. Szerintem ez egy olyan iskola, ami csak azért gyűjt diákokat, hogy minden támogatást megkapjon. Az oktatás 0. Szenny az egész. :S
2015. máj. 22. 08:04
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor te még jól jártál. Mi fizettünk nem keveset, tandíj + vizsgadíj se pénzünk se papírunk nincs. hivatalosan az iskola nem működik. :(
2015. máj. 22. 12:05
3/6 A kérdező kommentje:
de abban teljesen igazad van hogy az oktatás színvonala semmit nem ér. bejártunk, minden hétvéngéket ott töltöttük és szórul szóra felolvasták a tankönyvet, gyakorlat hol olt hol nem :( tehát nem értünk vele semmit. Amit tudok azt magamtól tanultam meg és nem tőlük, még aza alap gyakorlati oktatást se kaptuk meg
2015. máj. 22. 12:07
4/6 anonim válasza:
Igen! Nagyon örülök, hogy nem fizetős képzésre jelentkeztem... Nekünk mondta a tanár, hogy ők sem kapnak fizetést és aki cukrász képzést szeretne annak fizetnie kell 200ezret, mert csak úgy indul el. A diákok már be voltak iratkozva, mert ingyenesnek volt feltüntetve... Nem tudom, hogy velük mi lett, de nem lennék szívesen a helyükben. :S
2015. máj. 22. 14:32
5/6 anonim válasza:
Sziasztok. Én itt vizsgáztam tavaly, nagyon sok problémája volt mindenkinek az iskolával, de nekem személyszerint nem, én minden bajommal felmentem az igazgatónőhöz, aki mindenesetben orvosolta a problémámat! De csak tankönyv problémám volt, megrendeltem,kifizettették, de nem jött meg fél év múlva sem. Egyszer szóltam igazgatónőnek,egyből fizette is vissza!
2015. jún. 8. 19:31
6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor te nagyon szerencsés vagy. Mi hiába reklamáltunk az igazgatóságon, semmit nem tettek.Mondjuk amig mi volt tanfolyamon 2szer volt új az igazgató- :( Mai napig se pénzünk se papírunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!