Meddig maradok diák?
Figyelt kérdés
Nyári diákmunkára jelentkeztem, de a helyzet a következő: Én tavaly leérettségiztem, idén pedig 2 éves érettségi utáni szakképzésen veszek részt, tehát van tanulói jogviszonyom. De ezt a szakképzést nem szeretném elvégezni, mert más terveim vannak. Februárba jelentkeztem egyetemre (SZIE mérnöki kar - 296 ponttal), és ha minden jól megy, fel is vesznek. Ha ez a forgatókönyv marad, minden rendben.
Ha viszont nem vesznek fel valamilyen okból és még a tanév végéig kipottyanok az iskolából (pl. igazolatlan hiányzás), de én ugye a nyáron diákmunkát már megkezdtem, akkor mi a helyzet?
Remélem átlátható a helyzetem, és előre köszönöm a segítséget! :)
2015. máj. 18. 16:40
1/1 anonim válasza:
Október 31-ig érvényes a diákod, ha igényeltél iskolalátogatásit az is szintén akkor jár le. Ez a kettő a feltétele, hogy diákmunkát vállalhass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!