Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit válasszak? Normális...

Mit válasszak? Normális vagyok egyáltalán?

Figyelt kérdés
Már második éve szenvedek a pályaválasztást illetően. Sose tudom mit akarok,belekapok mindenbe,mert bizonytalan vagyok és határozatlan. Szeretnék egy jól kereső állást,ahol megbecsülnek az emberek. Egyébként,amik érdekelnek: pszichológia,orvosi,fogorvosi,gyógyszerészet. Néha úgy érzem -mivel ebben az irányban indultam el- ,hogy legszívesebben mennék inkább közgazdásznak vagy bárminek,jelentkeznék a táncművészeti főiskolára. Döntésképtelen vagyok,miért van ez? 19/L
2015. máj. 18. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:
ott bukod el, hogy jól kereső állást akarsz. Jó lenne, ha nem a pénz motiválna... azért nem megy ez az irány, mert nem ez érdekel, csak a pénzköteg lebegnek előtted. Szomorú.
2015. máj. 18. 11:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz,de nem szeretném az egész életem ilyen csóróságban leélni,mint most. Van,hogy télen nem tudunk fűteni,nincs tv,internet néha étel sem. Nagyon unalmas és eleve félek,hogy ki se tudjuk fizetni az egyetemet,szeretnék végre normális életszínvonalat nem mondtam,hogy yachtra és tündérkirálykisasszony koronára várok,de azért talán ennyi elvárásom lehet nem?
2015. máj. 18. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyomas miatt, jol akarsz teljesiteni. Velem ugyanez van,es ugyanezek erdekelnek. Ha gondolod felveheted a kontaktot privatban velem. Hatha ugy konnyebb, ha valakivel tudsz errol beszelgetni.
2015. máj. 18. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:

ha most elég rosszul álltok akkor én olyat próbálnék, ami mellett tudsz majd dolgozni ha kell.

sajnos ismerek olyat aki elkezdte az orvosit de abba kellett hagynia mert annyira megszorultak hogy majdnem utcára került. elkezdett dolgozni azóta se fejezte be az egyetemet.

szerintem orvosnak annak érdemes mennie akit a szülők vagy a család tud támogatni kb 26éves korig.. mert addig nem nagyon tudsz majd dolgozni.

táncművészként kb éhen halnál.

akkor már inkább közgazdász.

de ha van tehetséged a természettudományokban akkor gyógyszerész. ez picit hamarabb meglenne mint az orvosi.

2015. máj. 18. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Az orvosiròl annyit tudok h csak a könyvek, jegyzetek sokba kerülnek. De szerintem ez a többi egyetemen sincs màskèpp. Orvosi mellett pedig nem lehet dolgozni, vagy csak ùgy ha nem alszol... először egyèbkènt azt kène eldönteni h mi az ami tènyleg èrdekel ès mèg vagy 40 èvig szivesen csinàlnàd...
2015. máj. 18. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!