Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sir Arthur Conan Doyle:A...

Sir Arthur Conan Doyle:A sátán kutyája?

Figyelt kérdés

A kérdésben leírt könyvet olvasta/látta már valaki? Érettségi tételem, és nem tudom hogy elemzéshez miket kéne írni.

A detektívregény fogalma, a történet maga, meg kevés az íróról, miért jelentős S.Holmes.

De magához az elemzéshez mit kéne írnom ?

És érdemes lenne elolvasnom szerintetek? Jó könyv? Anélkül tudnék róla beszélni, hogy nem olvastam?Mennyire összetett a cselekmény?

Szeretek olvasni , de hasonló könyvet még nem olvastam. A kalandregények tetszenek, mint a Verne könyvek, vagy a Robinson.

De ha lehet beszélni 10 percet , anélkül hogy kiderülne hogy nem olvastam, akkor nem fecsérelném rá az időm.

Mit javasoltok?

Természetesen nem felvételi tárgyam az irodalom, nem fog számítani a jegy/pontszám, de azért nem akarok nagyon beégni.

2015. máj. 17. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Én olvastam, nekem nagyon tetszett, szerintem simán megéri elolvasni, érdekes, izgalmas, ráadásul nem egy nagyon hosszú mű, én egy délután alatt végeztem vele.
2015. máj. 18. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!