Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pszichológia szakról mi a...

Pszichológia szakról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, rengeteget kell tanulni és nagyon nehéz. Pszichológiát jelöltem be első helyen, de elkeserít, hogy jót még nem hallottam róla.
2010. febr. 24. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindegyik egyetemi szak nehéz. Akit a nehézség eltántorít az ne menjen egyetemre ilyen egyszerű...

Én meg csak jót tudok róla mondani. Érdekes, nagyon jól el lehet vele helyezkedni. (akik jönnek ezzel telített szakkal, azoknak üzenem, hogy qrvára rosszul tudják)

Pszichológus diplomával rengeteg minden lehetsz...

2010. febr. 26. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Én érdekes szakmának tartom, ezt szeretném mesterképzésben választani, sztem jól döntöttél. mindegyik szakon rengeteget kell tanulni, de túl élhető, én is könnyebben vettem a kanyart mind gondoltam. Azt hiszem magas a ponthatár oda, bár tavaly az elöttihez képest mindenhova nagyon magas lett. Elhivatottsággal menni fog ! Sok sikert !

Egy első éves

2010. febr. 26. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Én sok jót hallottam róla, főleg azt, hogy hasznos és piacképes tudást ad, amivel embereknek segíthetsz. Ezenkívül rengeteget kell tanulni és nagyon nehéz. Illetve a nehézsége nyilván attól függ, milyen okos vagy, és milyen hatékonyan tanulsz. Ez nem feltétlenül rossz, ez az ára, ezt választottad. De az orvosi pl. sokkal nehezebb. Ha csak annak alapján ítéled jónak a szakokat, hogy kell-e tanulni, mehettél volna valami büfészakra. Attól ne keseredj el, hogy tanulni kell, mert ez az ára, hogy értéke legyen majd a diplomádnak, és kompetens szakembernek érezhesd magad.

Szerintem aki nem akar tanulni, annak nem való az egyetem, bár ma ez a divat, hogy mindenki egyetemre akar menni.

2010. febr. 27. 08:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akarok én tanulni, csak azt hallottam, hogy a jog után ez a második legnehezebb.
2010. febr. 27. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak joggal ellentétben ezzel érsz is valamit. El is fogsz tudni helyezkedni, és jobban is fizet. Nem telített, külföldön is lehet vele dolgozni stb.
2010. febr. 27. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
A jog után? :-DDD Téged alaposan félretájékoztattak. Kíváncsi vagyok, hogy aki a jogot tartja a legnehezebbnek, mit kezdene a műszakival, nem is beszélve az orvosiról. :-)
2010. febr. 27. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!