Pszichológia szakról mi a véleményetek?
Mindegyik egyetemi szak nehéz. Akit a nehézség eltántorít az ne menjen egyetemre ilyen egyszerű...
Én meg csak jót tudok róla mondani. Érdekes, nagyon jól el lehet vele helyezkedni. (akik jönnek ezzel telített szakkal, azoknak üzenem, hogy qrvára rosszul tudják)
Pszichológus diplomával rengeteg minden lehetsz...
Én érdekes szakmának tartom, ezt szeretném mesterképzésben választani, sztem jól döntöttél. mindegyik szakon rengeteget kell tanulni, de túl élhető, én is könnyebben vettem a kanyart mind gondoltam. Azt hiszem magas a ponthatár oda, bár tavaly az elöttihez képest mindenhova nagyon magas lett. Elhivatottsággal menni fog ! Sok sikert !
Egy első éves
Én sok jót hallottam róla, főleg azt, hogy hasznos és piacképes tudást ad, amivel embereknek segíthetsz. Ezenkívül rengeteget kell tanulni és nagyon nehéz. Illetve a nehézsége nyilván attól függ, milyen okos vagy, és milyen hatékonyan tanulsz. Ez nem feltétlenül rossz, ez az ára, ezt választottad. De az orvosi pl. sokkal nehezebb. Ha csak annak alapján ítéled jónak a szakokat, hogy kell-e tanulni, mehettél volna valami büfészakra. Attól ne keseredj el, hogy tanulni kell, mert ez az ára, hogy értéke legyen majd a diplomádnak, és kompetens szakembernek érezhesd magad.
Szerintem aki nem akar tanulni, annak nem való az egyetem, bár ma ez a divat, hogy mindenki egyetemre akar menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!