Milyen munkák lennének ideálisnak a számomra?
Sziasztok! Szóval az érdekelne hogy mit ajánlanatok nekem. Nem ez alapján fogok dönteni de kiváncsi vagyok a véleményekre.
Angol es olasz nyelven beszélek C1es szinten es most szeretnek elkezdeni egy harmadik nyelvet ( francia, orosz vagy kínai ).
Kiváló a kommunikációs képességem es szeretek is előadásokat, beszédeket tartani.
Nagyon szeretek rajzolni, maketteket készíteni.
Szeretem a nyelveket, a matematikát, a biológiát. Érdekel a kriminológia/kriminalisztika, pszichológia, építészet, kultúra (Itália elsősorban ).
Imádom a divatot, szívesen tervezek boritokat, címlapokat.
Követem a híreket, érdekel a politika.
Bocsi a hosszú szövegért :)
17/L
Köszönöm a válaszodat! :) hat idegenvezető az nem szeretnek lenni mivel nem nyújt egy biztos anyagi helyzetet, az építészmérnöki munka elgondolkoztat, csak attól felek hogy arról mar lekestem mert nem olyan tipusú suliba járok.
Esetleg meg gondolkoztam ezeken : stewardess, tolmács, kriminalpszichologus, divat menedzser, reklamtervezo, riporter....
Ezeknek mik az előnyeik/hátrányait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!