Nincs kedvem tanulni mit tegyek, mikor lesz újra kedvem? 8. -os vagyok és most év vége felé közeledve teljesen elment a kedvem a tanulástól. Közép suliba vissza jön majd?
Szia!
mintha én írtam volna 4 éve ezt a kérdést:DD
az osztály legjobb tanulója voltam, szintén a legjobb gimibe felvettek. a szóbeliig tanultam, mert vinni kellett az ellenőrzőt.
utána meg nem igazán, csak lazultam utolsó 2 hónapban.
nem bántam meg a mai napig sem. szerintem ha már 8 évig tanultál akkor most ennyi belefér. a tanárok sem hülyék, tudják hogy ilyenkor már nem igazán lehet titeket motiválni.
egyedül max annyival hogy beiratkozásnál a leendő ofőd lehet megnézni az évvégid.. de szerintem ez se olyan nagy ügy, ha 4-5 jegyeid lesznek.
ahogy elkezdődött a 9. szeptember kicsit kellett vissza rázódni, elszoktam a tanulástól.
de azóta már bőven bepótoltam:D és már sokkal hatékonyabban tudok tanulni mint akkor.:)
szóval szerintem nem kell aggódni, attól még lehetsz jó gimiben.:)
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!