Mi a vélemyénetek erről?
Figyelt kérdés
Múlthét csütörtök,és pénteken hiányoztam mert beteg voltam.
Ezen a héten elvileg holnap (csütörtökön) mehetek,és holnap lenne felelés egy tantárgyból,de én még nem tudom az egészet. Beírhatja érte az egyest? mit csináljak szerintetek?
2010. febr. 24. 11:41
1/4 anonim válasza:
Nem tudom melyik iskolában hogy van,a lányomék Gimijében lehet olyat kérni,hogy ha beteg volt,akkor utólag írja meg.Kérdezz rá,hogy nálatok van e ré lehetőség.
2/4 anonim válasza:
Bocsi,azt írtam írni,mert közben dolgozatra gondoltam.De persze a felelésre is érvényes.
3/4 anonim válasza:
Szerintem tanulj! Elobb-utobb ugy is meg kell tanulnod, akkor meg miert halogatod? Ne legy lusta, es mert 2 napot hianyoztal, meg ugyanugy tudsz tanulni. De miert csak holnap mesz, azt irod, hogy mult het csut.penteken hianyoztal csak.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó válaszoló!
Amit leírtam nem 2 napot hiányoztam,hanem múlthét csütörtök,péntek és ez a hét hétfő kedd szerda EZ 1 HÉT.
És nem vagyok lusta,csak tudod amikor éjszaka egy cseppet nem tudok aludni olyan rosszúl vagyok,akkor valamikor pl.aludnom kell, amit nappal teszek meg,és igy elég kis idő marad arra hogy mindent meg tudjak tanulni,és pótolni.
Remélem érted!
2010. febr. 24. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!