Ha emelt infó érettségin nem fut le a programom, megbukok?
Figyelt kérdés
Amúgy futott, csak miután átmásoltam a pendrive-ra, még variáltam rajta, és annyira le voltam blokkolva, hogy egyszerűen nem emlékszem, hogy futott-e... :D2015. máj. 12. 17:41
1/4 anonim válasza:
Hogy a búbánatba buknál meg, amikor az egész gyakorlatit egyben pontozzák? Kivéve, ha csak ezzel az egy feladattal foglalkoztál.
Egyébként sem, idézet a tavaly őszi javítási útmutatóból:
A beadott program csak abban az esetben értékelhető, ha van a választott programozási
környezetnek megfelelő forrásállomány, és az tartalmazza a részfeladat megoldásához tartozó
forráskódot.
A pontozás során futási hibás vagy részlegesen jó megoldás is értékelendő.
A részpontszám jár, ha a kódnak az adott elemnél feltüntetett megfelelő részlete hibátlan.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak úgy emlékeztem hogy minden vizsgarésznek el kell érnie egy adott százalékot, és ha erre 0 pontot kapok akkor nyilván nincs meg a százalék. De akkor megnyugodtam, köszönöm szépen :3
2015. máj. 12. 19:18
3/4 anonim válasza:
Vizsgarész = gyakorlati + szóbeli.
A feladatok nem vizsgarészek.
4/4 A kérdező kommentje:
Minden tiszta :D Köszönöm!
2015. máj. 12. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!