Hogy sikerült a 2015-ös emelt informatika érettségi nektek?
Figyelt kérdés
Szerintem az egyik legnehezebb feladatsor volt és sajnos úgy is sikerült, nektek mi a véleményetek?2015. máj. 12. 17:31
1/8 anonim válasza:
Haha sz@rul de büszkén... :D Amúgy a végén elpancserkodtam, mert szerintem rámásoltam a régebbi fájlokat az újabbakra a pendrive-on... De nem emlékszem, mert a végére leblokkoltam. Arra sem emlékszem, hogy a programom futott-e, szóval az is lehet, hogy bukó :D Amúgy ja, ilyen nehéz programozási feladattal még életemben nem találkoztam. :S
2/8 anonim válasza:
Én nem érettségiztem most. De mi volt a programozás feladat? Valaki leírná nekem?
3/8 anonim válasza:
nem a legjobban de szerintem megelégszem vele. 70-80%körülire. a programozás szerintem nem volt olyan vészes. először mikor belenéztem a txtbe csak lestem hogy ez itt mi, ilyennel még nem is találkoztam, de ahogy nekikezdtem jól mentek. Kivéve az 5ös feladat. Oda annyit írtam a fájlba, hogy "remélem a részpont jár :) " de annál többet nem tudtam pedig próbálkoztam. excel könnyű volt a szakközép meg gimis maxon kívül mindent tudtam. adatbázisba asszem az 5ös feladatot nem a 8as kérdéses de szerintem azonkívül minden stimmel. a szövegszerkesztésbe az élőfejjel baszakodtam kicsit meg a lábjegyzetem lecsúszott a második oldalra és már nem tudtam korrigálni. 80%nak nagyon örülnék. BME mérnökinfóra jelentkeztem amúgy, középmatek elvileg 95 vagy 96% és meglesz emelt angollal is a nyelvvizsga szóval elvileg 51%al is bekerülök ha marad a 370es pontszám.
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem túl sok programozási feladatot oldottál meg akkor életedben, mert ez egyáltalán nem volt különösen nehéz, még a többi érettségi feladathoz viszonyítva sem. Az igaz, hogy a 6. feladat szokatlan volt, de benne van a követelményben, lehetett rá számítani. Ettől eltekintve semmi extra.
5/8 anonim válasza:
nekem elég jól sikerült. az első két feladat elmehetett volna középszintre is, az access-ben az sql-es felett kellett egy pár percet ülni, de az is könnyű volt. a programozás először durvának tűnt, de végül minden működött akárhányszor ellenőriztem. a progi tetszett, mert kicsit új gondolkodásmódot igényelt, meg jó volt ez a farkasvadászatos téma. mondjuk mostanában egyre jobban rámennek a stringes progikra, szóval azokat gyakoroljátok!
6/8 anonim válasza:
Ez az elsőnek szólt, a hármassal keresztben írtunk.
7/8 anonim válasza:
Sőt, most néztem meg, a 6. feladatban a szöveges algoritmus sem volt újdonság, volt a tavaly tavasziban is.
8/8 anonim válasza:
Első, vagyok, és tényleg nem láttam sok programot mivel fél évet tanultam programozni autodidakta módon :D A táblázat meg adatbázis-kezelés kisujjból ment, de ilyen programot még nem láttam. Amikor ki kellett írni a javított szöveget, csak lestem :D De a többire mindenre írtam valamit, majd kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!