Fizessem ki a tankonyveket?
Figyelt kérdés
Ingyen tankonyvre jogosult vagyok,de nem tudom,hogy megvegyem-e inkabb.Most fogok kozepiskolaba menni es gondolom a konyvek,amiket hasznalni fogunk kellenek majd erettsegire tanulni.Viszont,ha ingyen kapom,akkor vissza kell adni ev vegen a konyvtarnak allitolag, szoval mondjuk bele se irhatok (ez inkabb munkafuzetnel szamit).Eddig mindig ugy kertem,bar sose kellett visszaadni,de felek az uj sulimba megis ugy lesz.Vagy most a legtobb suli odairja a tankonyvrendelesnel,hogy vissza kell majd vinni,de megsem,vagy csak az en iskolamban volt igy?2015. máj. 10. 13:26
1/3 anonim válasza:
én is ingyenes voltam. most vagyok 12-es
először is, nem kell minden tankönyv majd az érettségihez. függvénytáblát, atlaszt érdemesebb megvenni, hiszen ezt négy évig fogod használni. de csak az éves magyar tankönyvet én nem venném meg..
ki lehet bírni hogy nem írsz bele. vagy csak ceruzával.
nekünk nem kellett mindent visszaadni évvégén, még most is van nálam könyv ami kell a szóbeli érettségire , pedig már elballagtam.
szóval szerintem normális iskolákban evidens, hogy az ami kell több évig , azt nem veszik vissza évvégén.:)
én biztos nem költenék 20-30 ezret a könyvekre, ha van lehetőséged ingyen megkapni.
2/3 anonim válasza:
és ha évvégén kötelező lesz mindent visszaadni, akkor max jövő év elején újra kiveszed.:)
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget:) En is csak ugy gondoltam,hogy a fontosabbakat kene megvenni,de igazabol ha kell konyvtarbol ujra ki tudom venni,szoval meg az se kell:D.
2015. máj. 10. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!