3 nehéz vizsgára fel lehet készülni egy hónapon belül?
Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 13:21
1/10 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk? Én 3 hét alatt 6szor fogok vizsgázni ebből 4 könnyebb és 2 nehezebb vizsgám lesz, szóval 1 hónap alatt 3 nehézre simán fel lehet szerintem.
3/10 anonim válasza:
Nekem 4-re kell, szóval ajánlom :D
4/10 anonim válasza:
nekem volt olyan vizsgám, hogy 1 hónap kellett rá.
5/10 anonim válasza:
Simán.. több mint 1 hét/tárgy. Az bőven elég, akármilyen is az a vizsga.
6/10 A kérdező kommentje:
megnyugtató válaszok,köszi szépen :D
első meg nyugodtan alkalmazza azt,amit írt,ha neki bevált.
2015. máj. 10. 13:30
7/10 anonim válasza:
Nekem volt olyan hogy egész vizsgaidőszakra egy vizsgám volt és az harmadik nekifutásra lett meg a kettes utolsó héten.
8/10 A kérdező kommentje:
na,igen...az gázos helyzet.
azt hiszem ,a gép kikapcs,és neki is állok .
mindenkinek sok sikert! :)
2015. máj. 10. 13:34
9/10 anonim válasza:
Bár ez tényleg személyfüggő, de akkor itt egy még biztatóbb válasz :D : legutóbbi vizsgaidőszakban 10 vizsgát tettem le sikeresen december 22. és január 19. között (jogi egyetemen ráadásul). Szóval nincs lehetetlen, csak akarni kell! ;)
Sok szerencsét! :)
10/10 A kérdező kommentje:
köszi, neked is! :)
2015. máj. 10. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!