Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Én inkább meg akarok halni,...

Én inkább meg akarok halni, hogy még egy érettségi is kifog rajtam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék orvos/gyógyszerész/pszichológus lenni,de olyan magasak a ponthatárok hogy egyszerűen nem megy,sehova nem fogok megint bejutni. Nem bírom már,rosszul oosztom be az időm kiboulok hülye vagyok,értelmetlen a létem :(
2015. máj. 7. 20:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Ha annyira akartál továbbtanulni, az előző 4 évben kellett volna beszotani az iődet, nem most kapkodnod. Ha nemm egy, egy év múlva megpróbálod újra.
2015. máj. 7. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fel kell fogni h vagy beosztod az időd ès tanulsz vagy nem fogsz bejutni. Ha nem sikerül ne ess kètsègbe jövőre ùjra megpròbàlod ès kèsz. Senki nem halt mèg bele a felvètelibe
2015. máj. 7. 20:22
 3/15 A kérdező kommentje:
tavaly se jutottam be és már nagyon unom,hiába ha tanulok se megy,kifognak rajtam ezek a feladatok a szóbelik jól mennek,mert azt kérdezik vissza amit megtanultam,de ezek a furfangos feladatok borzalmasak..
2015. máj. 7. 20:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem megy már évek óta, akkor inkább hagynod kellene, bocs, hogy ezt írom, de lehet, hogy nem vagy elég ezekhez az egyetemekhez. Nyilván nem arról beszélek, ha a SE-re nem jutottál be másodjára.
2015. máj. 7. 20:40
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Talán tanulni kéne néhanapján
2015. máj. 7. 20:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor be kell ismerned, ha nem megy valami.
2015. máj. 7. 20:58
 7/15 A kérdező kommentje:
hát ti aztán nagyon motiválóak vagytok,azért nem gondolom magam hülyének mert fél év alatt nem sikerült 440 pontot összehoznom,későn jöttem rá mit is szeretnék..jézusom gondoltam kapok valami tanácsot,de most még a maradék kedvem is elment csak nehogy én legyek a sebészetek...
2015. máj. 7. 22:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem te leszel, mert be sem jutottál.
2015. máj. 7. 22:38
 9/15 A kérdező kommentje:
de még bejuthatok :D rettegj!
2015. máj. 7. 23:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, éppen hogy csak ki lehet hámozni a leírtakból, hogy most mi is a helyzet, így szinte lehetetlen használható tanácsot adni (még az sem egyértelmű, hogy akkor minek tanulnál tovább, mert három különböző szakmát íraz). Az pedig tényleg nem szégyen, ha lemondasz egy álmodról, ha nem arra vagy hivatot.
2015. máj. 8. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!