Kinek hogy sikerült a matekérettségi?
Itt már vannak hozzá megoldások is: [link]
Én eléggé elcsesztem, első részéből ahogy néztem úgy 8 pontot, a másodikból 10-et vesztek..
#19: Amit felsoroltál, azt mindent kellett volna tanulnod. Ha nem így volt, akkor számon kell kérni a matektanártól, hogy miért nem tanította.
Másrészt ezt tényleg nem 45 és 135 perc alatt oldják meg, hanem sokkal kevesebb. Nekem az első 45 perces feladatsor olyan 25 perc volt. A végén meg tudom, hogy pont 1 órával adtam be korábban, mint a vége lett volna, szóval 10.00-kor, vagyis a második 135 perces feladatsor meg 75 perc volt...
# 19/22 Időpont tegnap 23:57
Pacikukit egyetemi tananyag ez, hagyjál már. A kettő témakör együtt kb. egy lazább tanóra anyaga lenne bármelyik középiskolában, de még el is húzzák szépen.
2005-ben csaltak valakik a matek középszintűn, ami akkor röhejesen könnyű volt, kb. heccből csalhattak...
Akkor mindenkinek megajánlották a felvételibe a matek 4 év átlagának jegyét (valahogy így volt), ami nekem jeles volt és ma már tudom, hogy hibát követtem el, hogy nem írtam újra, de akkor annyira felháborító volt, hogy a feladatsor készítői ennyire hülyének néznek minket, hogy nem mentem el az ismétlésre, mondván adjátok meg a felvételihez az 5-ösömet, én nem foglalkozok veletek!
Így a mai napig nincs matemetika érettségim hivatalosan.
Olyan helyre, ahol matek kell első feltételként, nem felvételizhetek.
Igaz, az is, hogy régen lediplomáztam, így ez azt gondolom, már nem érint... :-)
Viszont irodalomból a tanárunk úgy megszivatta az osztályt, hogy a színjeles lányok között is volt aki sírt, mert hármast kapott az írásbelijére, meg négyest...
Ráadásul ők humán szakokra akartak menni, ahol ez sokat számított és 4 évig keményen tanultak...
Mindez történt amiatt a 4-5 hülyegyerek miatt, akik kiborították az irodalomtanárt, mert más jó dolguk sem akadt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!