Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék 5-ös nyelvtanból?

Hogyan lehetnék 5-ös nyelvtanból?

Figyelt kérdés
Hatodikos vagyok és minden más tantárgyból 5-ös vagyok, csak a nyelvtan nem megy. Vagyis 4-es vagyok nyelvtanból, ami sok embernek megfelel,de nekem nem! Mindent megteszek, de a szabályok nem mennek bele a fejembe. A dogákat túl izgulom, ezért nagyon nem látok esélyt az ötösre. Kérlek adjatok tanácsot!!! :(

2015. máj. 4. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is szintez volt,de nekem valahogy kapásból jött a megoldás : tanultam többet,addig amíg nem ment annyira amennyire szerettem volna.

Ami nem "tanulható" hanem átlátást megértést igényel,ott a szokásos tanulási módszer mellett érdemes újakat kipróbálni

2015. máj. 5. 11:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt, amugy nekem nem jon be ez a tanulj tobbet dolog, mivel volt mar olyan, hogy 4 oratol 9ig tanultam ugy 8 mondatot es egyszeruen nem ment bele a fejembe. Sokan mondjak, hogy biztos azert vagyok ilyen jo tanulo mert csalok meg bemagolok mindent, de nem!!

Ma viszont a suliban ugy gondoltam, hogy pozitivan allok neki mindennek es kepzeljetek sokkal jobban telt el a 45 perc! De sajna meg 1 otos kene a sikerhez viszont a nevmasokt gyulolom es ez lesz a ovetkezo doga temaja. :(

2015. máj. 5. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Oh soval nem jon be ez a tanulj tobbet dolog? :DDD akkor miert hiszed hogy meg fogod kapni az otost? Kepzeld en sik hulye voltam foldrajzbol (nyugi egyebkent ertelmes vagyok) es mivel otost akartam az eros harmasom helyett ezert leultem tanulni es igen neha magolni (vakterkep). Kepzeld meglett az otos! Ez igy megy ;)

Azzal azonban egyetertek h hatodikban meg nagyon nem kene orakat tanulni, de ha ez az egyetlen mod akkor ...

Ha pont a szabalyokat nem tudod megtanulni az fura mert azok altalaban logikusak de mindegy. Akik azt mondjak h magolsz v csalsz azok valoszinuleg csak nem birjak elfogadni h neked nem eleg jo egy negyes mert okosabb vagy. Tapasztalat. Sok sikert!

2015. máj. 5. 22:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Amúgy azért nem megy ez a leülök tanulni a szabályokat dolog, mert a mi tanárunk szóról szóra kéri az egészet. Tudom, hogy az alsó tagozat az más, de ott mindig kitűnő voltam. Az a gond, hogy amiatt mindig elkeseredek, hogy a legjobb barátnőm tavaly 4,45 volt és megkapta az ötöst én meg 4,35 és nem kaptam meg. Szerintem semelyikünknek nem kellett volna megadnia az ötöst. Hát igen már a jegyek is szimpátia alapján dőlnek el...

2015. máj. 5. 22:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 4-es lettem, de így is a legjobb tanuló vagyok az osztályban idén! :D
2015. jún. 24. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!