Szerintetek is nehéz volt az idei középszintű magyar érettségi?
Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 20:32
11/18 A kérdező kommentje:
Akkor menj máshova rinyálni :)) pussz
2015. máj. 4. 21:05
12/18 anonim válasza:
#8,#9 ti nem szimplán elbeszéltek egymás mellett? :)
13/18 anonim válasza:
Ja, majd Te mondod meg, mit csináljak...
14/18 anonim válasza:
Szerintem némi gondolkodással könnyen darálható volt.
15/18 anonim válasza:
A matek remélhetőleg könnyebb lesz
16/18 anonim válasza:
"#3
Mivel ez egy alap kompetencia ami egész életedet végigkiséri nem meglepő hogy vizsgázni kell belőle."
Már akiét. Szánalmas a magyarok szövegértése. Nem is csoda, hogy itt tart az ország.
A szomorút pedig arra értettem, hogy nem kéne ekkora problémát okoznia a szövegértelmezési feladatoknak.
17/18 anonim válasza:
#15 szerintem a matek még nehezebb volt...
18/18 psychojoker válasza:
A szövegalkotással nem volt különösebb gond, 4 oldalon keresztül érveltem, kicsit meg is lepődtem, hogy ennyit össze tudtam kaparni.
Na, de a szövegértés... :D az még hagyján, hogy nem volt egyszerű a szöveg, középiskolások vagyunk, nem 3-asok, de azért picit kapják be a f... ezekkel a kérdésekkel. :) Az külön vicc, hogy elméletileg a megoldókulcs is hibás, és a szerzőt kellett felhívni, hogy most akkor mivan... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!