Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek érettségin nehéz összesz...

Matek érettségin nehéz összeszedni 12 pontot?

Figyelt kérdés
Jó estét mindenkinek! Érettségi előtt vagyunk, és sokaknak jó pár kérdés dobódik fel. Én személy szerint matekból nagyon roncs vagyok. Véleménye annak, aki már átélte a matek érettségi szörnyedelmeit? :/

2015. máj. 1. 21:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Járok tanárhoz, már múlt hónapban elkezdtem vele a gyakorlást, plusz otthon is egyedül, de nagyrészt barátnőmmel feküdtünk neki a feladatsoroknak. Remélem hasznomra válik, és köszönöm a válaszaitokat. :)
2015. máj. 3. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Végül hogy sikerült az érettségid?
2015. jún. 2. 15:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam az első oldalon valamelyik válaszoló, nekem 35% lett!! Tök boldog vagyok, azt hittem mehetek szóbelizni. Ráadásul a tanárom nem is sejtette, hogy én így aggódom, mert órán mindig jó voltam. :)
2015. jún. 2. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! :) Nekem is jól sikerült, pedig végig attól féltem, hogy megbukok.
2015. jún. 3. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!