Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi Kell Az (FBI) Szakmához?

Maricuzz kérdése:

Mi Kell Az (FBI) Szakmához?

Figyelt kérdés

Probáltam,Utánna Keresni Igy Neten,De Sajnos Nem Sokra Jutottam.. Ugyhogy Gondoltam Itt Megkérdezem..

Megkoszonem Ha Normalis Válaszokat Kapnak:) Mert Tenyleg Nagyon Erdekel Most Vagyok 14 Eves.. Es Ugye Jovore 8..Es Szakmakba Gondolkozok.. Es Kiskoromba Is Ez Volt Az Álmom,Aztan Elmult Bennem Az Érzés, De Most Ujra Elkapott Es Tenyleg Ha Ugyvan Szeretnék Ezzel Foglalkozni:) Koszonom

2015. ápr. 30. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel szeretnél foglalkozni? Csak mert semmi értelmeset nem sikerült leírnod a kérdésedben.
2015. ápr. 30. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Mi ez a nagy betűvel kezdéses szarság? Nem tudsz normálisan írni?
2015. ápr. 30. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
felejtsd el
2015. ápr. 30. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg az utcaseprő és társai munkákat kivéve mindenhova követelmény a megfelelő helyesírás.Mivel te ezzel az alapkompetenciával sem rendelkezel, egyelőre csak a Magyar Helyesírás Szabályai című kiadvánnyal álmodj.
2015. ápr. 30. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Siraass:DDDDDD

Ezek Aztan Mar Valaszok:DDDDD

Nehany Ember Itt Csak Kritizalni Tudja a Masikat:D

Mondok Egy Jott Foglalkozatok Sajat Eletetekkel:)!!

Es Miert Irok Nagybetuvel?..Igy Esik Jol;) Na Csok

2015. máj. 1. 01:02
 6/7 anonim ***** válasza:
12 évesen többre is lehetnél képes!
2015. máj. 1. 01:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem... kiírsz egy kérdést, aminek semmi értelme sincs. Jelezzük a kommentekben, hogy nem érthető, mit szeretnél, így nem tudunk segíteni. Erre te alulkulturált színvonalon közlöd, hogy foglalkozzunk csak a saját életünkkel... Hát akkor nem segítünk neked, ennyi. Oldd meg magad!
2015. máj. 1. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!