Szempillaspirált használhatok azért középiskolai szóbeli felvételi előtt?
Első: egyházi suliba jártál? Mert én igen és az nem ilyen volt, mint amit te írtál...
Amúgy finoman igen, nyugodtan. Spirál és púder belefér, de smink legyen és ne vakolat.
nem egyházi suliba akarok menni.:D
Budai Középiskola-Táncsics Kéttannyelvű Gimi, Kispesti Deák Gimi, vagy Leövey Klára Gimi.(:
egyébként hétköznapokon szemceruzát(vagy tust)+szempillaspirált szoktam használni, és néha alapozót.(:
Nézd 14:52:Én nem városi legendákra alapozok,hanem egy olyan csajtól hallottam,aki egy konkért református gimibe járt,és olyanokat mesélt,amit én nem tudok elfogadni.Nevezetesen,hogy olyanba is beleszólnak,amit HÉTVÉGÉN csinálsz,márpedig ahhoz semmi közük,az iskola CSAK tanítási időre határozhat meg bármiféle szabályt.Konkrétabban a tanárok direkt "razziáznak"vendéglátóhelyeken,és ha egy pohár sört megiszik valaki(Nem részegségről,szleng kifejezéssel"bebaszásról" beszélek,kultúrált sörözésről.)Ezzel szerintem semmi gond nincsen egy 16 éves esetében.Max.annak szabálysértés,aki kiszolgálta őket,de ehhez a sulinak semmi köze.Egyébként Ausztriában,Belgiumban,Franciaországban,Hollandiában és Németországban is 16 év a korhatár sör és bor esetében,nagyon helyesen,ezt nálunk is így kéne.Sajnos most nincs így,ezért a helyet büntethetik,de még egyszer mondom,a sulinak ehhez nincs köze.
"nem lehet haspólóban és kilónyi sminkben mászkálni"
Nálunk elég kevés szélsőség van.Egész egyszerűen azért,mert normálisak,akik ide járnak.De szerintem nyáron még azzal sincs baj,ha ne adj Isten kilátszik a köldöke.Vagy ha van egy egyébként teljesen ízléses tetoválása.Majd a fiúk eldöntik,hogy tetszik-e nekik,vagy sem.Én például nem szeretem,ha egy csaj úgy néz ki,mint egy k*rva.De ez is az én kompetenciám,mint pasié,és nem a sulié.Ugyanis nem vagyunk gyerekek,teszem azt 16 évesen.18 évesen meg főleg nem.(Mivel 5 éves a képzés,nálunk még 20 évesek is előfordulnak.)
"nem úgy járnak a lányok abortuszra, mint más megfázással a körzetihez"
Nálunk sem.
"4-es átlag alatt kevesen vannak"
4.4 körül van a suliátlag,az érettségi átlag is mindig jó szokott lenni.Pedig a mi sulink egész normális,jó légkörrel,habár néhány barom szabály nálunk is van,de messze nem olyan durva a helyzet,mint sok más helyen.Szóval szerintem nem csak "börtönben" folyhat színvonalas oktatás.Én mindenesetre azt javaslom a kérdezőnek,hogy elsősorban légkör alapján válasszon.Fontos,hogy jól érezze magát.És szerintem tanulni is jobban fog úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!