Magyar diplomával külföldön mik az esélyek?
Attól függ milyen szak.
Gazdasági diplomával, reál tárgyakkal, orvosival, informatikával, mérnökivel külföldön is egész jól el lehet helyezkedni. Bár a magyar egyetemek eléggé hátul vannak a rangsorban, (80-100) és az is a Corvinus meg az ELTE.
Viszont a bölcsészt és a jogot azt felejtsd el. Kint semmire sem mész velük...
Nekem is gazdasági diplomám van, relativ egy jo nevü suli :) + 5 OKJ-s végzettségem m eg 3 év munkatapasztalat..most elküldtem csak ma 10 önéletrajzot,..meg még küldök naponta ennyit mindenhováá,..ha májusig semmi reakcio , akkor nem huzom tovább az idöt, megyek mosogatni angliába :S ...de megtanulom a nyelvet és ha megéri visszajövök, vagy ha már tényleg jol tudom a nyelvet akkor meg ottmaradok vagy másik országba megyek,...folyamatosan fejlődni kell..szerintem, nem szabad leállni,...
Én érettségi után szereztem a OKJ-s végzettségeet, de tudtam a suli végén hogy kell a diploma és beiratkoztam egy levelezős fösulira...igy elvileg tanultam , de 1,5 évig tartott mig munkát találtam!!! aztán elvégeztem a sulit és párhuzamosan mellette dolgoztam..
szoval most adok magamnak egy esélyt,..de 2 honapnál nem többet,!!
mire várjak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!