Ingyentankönyv! Az iskola ellenőrzi, hogy mit jelöltem be az igénylőlapon, és nekem tényleg szükségen van-e arra?
Nyelvfaktos szeretnék lenni, és még semmilyen értékelhető információt nem kaptam arról az iskolától, hogy oda milyen szintű nyelvkönyv kell majd. A mostani nyelvi csoportomban már elmondta a tanár, hogy B2-es kell, de én abban a csoportban szeretném folytatni a tanulást jövőre, így más szintű könyv kellhet... (C1).
Ma a kezembe nyomták a papírt a tankönyvrendelésről, hogy legkésőbb holnap (!) vigyem vissza kitöltve, azaz a nyelvkönyveket is kiválasztva... És valószínűleg nem is fogok értékelhető infót kapni erről még egy darabig. A papírt pedig holnap le kell adni.
Van egy ötletem, miszerint megrendelem mindkettőt... Ha fizetős lennék ez nem is lenne gond, mert akkor azt rendelnék, amit akarok. De ingyen könyves vagyok, így nem tudom, rendelhetek-e mindkettőből. Ha rendelek, abba bele fognak kötni? Mert ugye nem én fizetem, és nincs is mindkettőre feltétlenül szükségem (persze úgyis kell majd egyszer, de a rendszer nem így működik).
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!