Ha 2012-ben fogok érettségizni, akkor az 5. választott csak a természettudományos tantárgy lehet?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 15:07
21/23 anonim válasza:
Lehet, hogy nálatok muszáJ két faktot választani, de a saját iskolád szabályait ne erőltesd rá senkire, különben se ez volt a kérdést, arra már válaszolunk!
23/23 anonim válasza:
Én is 2012-ben fogok érettségizni, nekünk most évvégén kellet fakultáció(ka)t választani. Volt egy kis előadás-féleség, hogy kinek mit érdemes, aszerint hogy milyen irányba szeretne továbbtanulni.
De itt nem volt erről szó, miszerint az ötödik tárgynak természettudományi tárgynak kell lenni. Szerintem ez olyan középiskolai osztályokra vonatkozik, amik nem tagozatosok. (Mondjuk nem matek, angol, közgáz tagozatos.)
Faknak és angolt és földrajzot választottam, föciből harmadikban szeretnék majd előrehozott érettségit tenni, szóval ez a döntés - ha igaz, ha nem - engem nem igazán érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!