Tényleg olyan durvák az egyetemi gólyatáborok?
Vagy ez csak néhány intézményre jellemző?
Van ilyen szempontból különbség egy Corvinusos meg egy BME-s tábor között?
Megéri egyáltalán elmenni ezekre?
Corvinus gólyatábor 3 éve (gondolom most is ilyen): vicces, csapatépítős programok, kötelező ivás meg megszégyenítés egyáltalán nincs, szerintem inkább a felsőbb évesek csinálnak magukból komplett idiótát és nem a gólyákat kényszerítik erre :D Az elején is meg közben is többször elmondták, hogy semmi nem kötelező, ha nemet mondunk valamilyen vicces feladatra, nem lesz semmi következménye, de nem is emlékszem olyanra aki bármit kifogásolt volna. Minden este volt buli, volt aki nagyon belevetette magát, volt aki meg éjfélre már ágyban volt és aludt. No meg olyan csaj is volt, aki a 4-5 nap alatt kb minden nap más fiúval bújt ágyba, ez tény, de nem jellemző :D
Többi egyetemi gólyatáborról sem hallottam semmi extrémet másoktól. Olyanok mint egy nyári fesztivál.
Én tavaly voltam Corvinusos gólyatáborban és ugyanazt tudom mondani, mint az előttem szóló,aki teljesen jól leírta az egészet. Én is paráztam előtte, de végül nagyon élveztem, pedig alapvetően nehezen megnyíló, csendesebb típusnak mondanám magam. Sok az ismerkedős program, vannak ülős-beszélgetős és rohangálós játékok is, inni pedig tényleg nem kell, de szerintem azért egy kicsit ajánlott :D.
BME-n sok karon van barátom, de most hirtelen csak a VIK-es gólyatáborról ugrik be, hogy meséltek, arról inkább negatív dolgokat hallottam.
Nekem csapatokba osztva vetélkedős feladatok voltak. Voltak ivós és vetkőzősök is persze. Szerintem a lényeg a mérték, nem kötelező részt venni egyikben sem.
Például második nap délelőtt olyan piszok másnapos voltam, hogy ha láttam, hogy valami töményet hoznak a feladathoz, akkor már mondtam, hogy kösz nem.
Vagy a vetkőzés: volt aki semmit se vett le, volt aki csak pólót (mint én), de volt olyan is aki full pucérra vetkőzött és pár plusz pontért végig szaladt a placcon miközben verte a seggét :D
Amúgy szerintem érdemes menni. Ha bulizósabb vagy, akkor nem fogod megbánni. Ha kevésbé vagy az, akkor is érdemes szerintem, nézőként is szórakoztató lehet, megismersz pár embert és ami a leghasznosabb: megtudsz pár fontos infót az egyetemről.
Csak akkor nem érdemes szerintem menni, ha valaki annyira prűd, hogy még attól is undorodik, hogy másokat lát részegen/meztelenül vagy valami.
A megerőszakolósditól meg nem kell tartani, csak ne legyél seggrészeg (úgy értem az a tényleg kik*rt részeg, akinek nincs normális döntéshozóképessége) vagy hülye. Max még nem kell bontott üvegből piát elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!