CarolineNetty kérdése:
Ha elvégezném az ápolónői szakmát és egy idő mulva ha ugy lenne szeretnék menni doktorira és ez lehetséges?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 10:39
1/6 anonim válasza:
nem éri meg, mert fogy a félév , és az orvosi végén milliókat perkálhatsz
ha orvos akarsz lenni, akkor annak menj
2/6 anonim válasza:
Doktori képzésre nem "szakmával", hanem mesterszakos (egyetemi) diplomával lehet jelentkezni.
3/6 anonim válasza:
Ja értem, orvos szeretnél lenni? A kérdésből a PhD-re gondoltam.
4/6 anonim válasza:
ja és neked is felvételizned kell mint minden jelentkezőnek az orvosira. az ápolónői papír nem váltja ki a biosz kémia /fizika emelt érettségiz.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat
2015. ápr. 19. 12:38
6/6 anonim válasza:
miért kellett lepontozni az első válaszom?
most komolyan, mi abban a ráció, ha valaki 4 évig ápolónőnek tanul. aztán utána elmegy az orvosira. ahol 14 támogatott félév van. ő abból már 8-at elhasznált. szóval marad 3 év, és 3at minimum saját zsebből kell fizetnie!!!
szóval ha elmennél ápolőnőnek, utána meg orvosnak, még ha nem is csúszol, akkor is legalább 6 milliódba fog fájni.
el nem tudom képzelni,hogy miért lett lepontozva, amikor segíteni akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!