Nemzeti Közszolgálati Egyetem?
A felvételihez mennyire számít,hogy aktív sportoló vagyok-e vagy sem?
Ha belügyből érettségizem,kaphatok rá plusz pontokat,esetleg jobban felveszik-e azt aki ebből érettségizik?
Milyen tantárgyakat tanítanak itt?
Milyen szakra érdemes jelentkezni?
Miből érdemes érettségiznem,és mely tantárgyakra kell figyelnem,hogy bekerülhessek?
"A felvételihez mennyire számít,hogy aktív sportoló vagyok-e vagy sem? "
Ha van olimpiai helyezésed, vagy országos bajnok vagy, akkor jár rá plusz pont, amúgy meg senkit sem érdekel.
"Ha belügyből érettségizem,kaphatok rá plusz pontokat,esetleg jobban felveszik-e azt aki ebből érettségizik? "
Plusz pontot nem kapsz rá, de nyilván van olyan szak, ahol figyelembe veszik. Egyetemre készülsz, hadd ne tanítsam meg használni a Google-t.
"Milyen tantárgyakat tanítanak itt? "
Google.
"Milyen szakra érdemes jelentkezni? "
Őszintén szólva a fene sem akarna a közszférában dolgozni. Ha még ezen az egyetemen van a katonatiszti, akkor arra lehet érdemes menni, ha olyan típus vagy aki bírná.
"Miből érdemes érettségiznem,és mely tantárgyakra kell figyelnem,hogy bekerülhessek?"
Google. De amúgy valószínűleg töri/magyar/idegennyelv/matek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!