A vesztembe rohanok, mit gondoltok?
ha úgy érzed nem neked való, akkor ne válaszd.
a jó hír, hogy az orvosok egyenlőre nem túltelítettek. a gyógyszerészek is találnak munkát. ha netalán tele lesz a piac, akkor is más munkakört még betölthetsz ha elvégzed.
remélem tudod , hogy gyógyszerészetin is van patológia.
és nem csak úgy bedobnak a mélyvízbe, hanem mire addig eljutsz, már megtanultál csomó mindent róla, csak egy eszköznek fogod tekinteni, nem hiszem hogy addigra megmarad ez az úristen egy hulla dolog.
de neked kell tudni, ha nem érzed magad odavalónak akkor ne menj.
Kedves x-edik válaszoló. GYTK-n nincs patosz!!!
Kedves kérdező! Fú hát nem mondom, hogy egyszerű lehet ahelyzeted. Hát talán az is egy jel, hogy úgy aahogy de le tudtak beszélni az orvosiről, ha igazán szeretnéd, akkor rendíthetetlen lennél! Még annyit, hogy a GYTK, ÁOK, FOK karokkal egyszerűen nem tudsz mellélőni, ezekkel lehet munkát találni! A kérdés, hogy mit akarsz csinálni! És mindegy, hogy az út milyen rögös, vagy milyen nehéz, mert ha azt akarod csinálni, akkor még ha nagy küzdelmek árán is, de megcsinálod!
Az utolsó válaszoló által írtakra szeretnék reagálni, nehogy elvegye a kedved az orvositól.
Sokáig én magam is hasonló dilemmával néztem szembe, ugyanis nagyon szerettem volna fogorvos lenni...de én magamat beszéltem le, mert nem volt elég önbizalmam, hiába lett volna ez az egyetlen életcélom.
Azóta minden egyes nap el kellett ismételnem magamban számtalanszor, hogy 'sebaj, 100 év múlva már a kutya se fog rám emlékezni, rég halott leszek addigra, tök mindegy, hogy miként éltem életem'
Egyetlen nagyobb mélyponton átlendülve azonban ráismertem, hogy nekem nem lehet teljes az életem anélkül, hogy akár egyetlen esélyt adnék magamnak arra, hogy megpróbáljam végigcsinálni a fogorvosit....így most nagy lelkesen én is oda készülődöm :)
Szóval csak a szívedre hallgass, ne érdekeljen mások véleménye és a nehézségek.
'Sose hagyd, hogy a félelmeid döntsenek az álmaid felett'
Amennyiben hozzám szól a kérdés...~440 pontom lesz, tehát mostmár tényleg nem kerülhetem el a sorsom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!