Általában mikor szokták az iskolák kiküldeni a felvételizőknek a levelet? (felvettépk-e vagy sem)
Figyelt kérdés
2015. ápr. 15. 11:48
1/3 anonim válasza:
Elvileg április 23.-a vagy a környéke, van olyan iskola ami már ezen a héten kiírja. Melyik suliba jelentkezdtél?
2/3 anonim válasza:
Elméletileg április 24-éig értesítenek max. a felvételről. Azaz ugye a szakközépiskolák változtatása miatt április 29. lett az új határidő. Ez az írásos értesítő.
De jobb esetben már április 17-én (azaz 22-én, mert ahogy az előbb mondtam, megváltoztak a határidők) Győr kiküldi a felvettek listáját, ami azonnal, vagy egy-két nappal később fent lesz a neten :)
Szóval jövő héten már bőszen lehet nézegetni az iskolai honlapokat :)
3/3 anonim válasza:
Holnap április 16-án, mindenkit ledarál a Győri rendszer! :) A legtöbb iskola a következő héten,(20-24)írja majd ki az eredményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!