Mikor írják ki a Kölcsey Ferenc Gimnáziumba a listát, hogy kit vettek fel?
Figyelt kérdés
A Budapestibe:)#továbbtanulás #Budapest #lista #gimnázium #felvételi #rangsor #végleges #Kölcsey Ferenc #Kölcsey Ferenc Gimnázium #KFG
2015. ápr. 15. 11:47
1/15 anonim válasza:
Elméletileg április 24-éig értesítenek max. a felvételről. Azaz ugye a szakközépiskolák változtatása miatt április 29. Ez az írásos értesítő.
De jobb esetben már április 17-én (azaz 22-én, mert megváltoztak a határidők) Győr kiküldi a felvettek listáját, ami azonnal, vagy egy nappal később fent lesz a neten :)
Szóval jövő héten már bőszen lehet nézegetni a honlapot :)
2/15 anonim válasza:
Holnap április 16-án, mindenkit ledarál a Győri rendszer! :) A legtöbb iskola a következő héten,(20-24)írja majd ki az eredményeket!
3/15 anonim válasza:
A Kölcsey tavaly nagyon hamar kiírta. Pénteken délelőtt kapták meg Győrből, este már fent volt a honlapon.
4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2015. ápr. 17. 17:00
5/15 anonim válasza:
FENT VAN a lista a honlapon!
A tavalyinál magasabbak a ponthatárok.
6/15 klopusz válasza:
Fent van, sajnos. Annyival magasabbak a ponthatárok, hogy a gyerekemet egyik bejelölt tagozatra sem vették fel (87. és 135. helyről).
7/15 anonim válasza:
Valoban fenn van, valoban brutalis mertekben emelkedett a ponthatar. Ahhoz kepest, hogy tavaly 220 volt az utolso felvett ember kettanon, most 155. Azert gratula mindenki masnak....
8/15 anonim válasza:
Sajnálom. Ezek nagyságrendileg magasabbak az előző évi pontszámoknál.
9/15 A kérdező kommentje:
Együtt tudok érezni azokkal akiket nem vettek fel. Ugyan így jártam IDÉN! lehet, hogy nem álltam valami jó helyen de kítűnő tanuló vagyok..egy álmom tört össze. Most azon drukkolunk, hogy máshova vegyenek fel.
2015. ápr. 23. 15:31
10/15 anonim válasza:
Pacsit kérek mindenkitől aki nem jutott be a Kölcseybe!! Engem se vettek fel, és vicc, hogy hogyan tudott bejutni néhány ember!! Nem volt teljesen korrekt minden kiírásuk..Mindegy jobb is, hogy nem vettek fel oda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!