A Windows Forms-ban lehete hangot zenét allá támasztani a C#-ban?
Figyelt kérdés
Vagyis arrol lenne szó hogy az "ablakban" Nem kellene semmi gombot le nyomni hogy szoljon a zene hanem ahogy meg nyitom az alkalmazás-t ugy elkezd szolni a zene és folyton az az egy szám ujra indul. Ez lehetséges meg csinálni vagy kell hozzá egy gomb ?? Mert nem szeretnék Bármit az "Ablakba"-be tenni emmiatt.
Tudom a helyesírásom nem a legjobb kérlek titeket ne azt nézétek. Előre is köszönöm a válaszotokat!
2015. ápr. 13. 17:01
1/4 anonim válasza:
zenét allá támasztani, mi?
Azt nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát hogy elinditott az alkalmazást és magátol elkezd szolni és folyamatosan szol amig be nem zárod az alkalmazást. Bocsi a rossz fogalmazásért csak kapkodva irtam.
2015. ápr. 13. 19:39
3/4 anonim válasza:
Jájj.
Egyébként lehet igen, pl írhatod a konstruktorba.
4/4 A kérdező kommentje:
Leírnál nekem egy egyszerü példát hozzá??
2015. ápr. 13. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!