Hogyan bírjam ki a szóbeli napját? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni, a szóbeli résztől nagyon parázok, mert egy nap fogok lefelelni mindenből, egymás után. Félek, hogy ha pl. végzek először a némettel és utána a magyarral, már nem lesz energiám, elfáradok a törire és a bioszra.2015. ápr. 12. 23:32
1/8 anonim válasza:
Nem fogod érezni az időt. Elég gyorsan fognak pörögni a dolgok, eszedbe se fog jutni, hogy fáradt vagy.
2/8 anonim válasza:
Ha némettel kezdesz, akkor ott nem lesz mitől elfáradni, mert hamar lezavarják, nincs felkészülés. A többire fél-egy óra felkészülési időd lesz. Amikor lefeleltél valamiből, MIELŐTT kihúznád a következő tételt, kimehetsz pár percre vécére, büfébe, pihenni. Gondolj arra, hány millióan végigcsinálták már előtted ugyanezt. Neked is menni fog.
3/8 anonim válasza:
Én speciel pánikbeteg vagyok és a tanórákon gyakran előjött a rosszullét szóval képzelheted mennyire fostam. Viszont még erre sem volt időm gondolni olyan hamar eltelt az a kis idő. A szóbelikre majdnem mindre max pontot kaptam talán 1-1 pontot vontak le,a magyarom viszont max lett :D
4/8 anonim válasza:
Mindenkinek, mindenhol, mindig is úgy volt, hogy egy napon kellett mindenből. Mindenki túl élte. Te miért ne élnéd túl?
Egyébként nem fogod azt érezni, hogy fáradnál. Nagyon gyorsan lezajlott az egész.
Én annyira belejöttem a végére, hogy csodálkoztam, hogy már is vége van.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkit felpontoztam!:)
Esetleg valami tippek arra a napra, hogy zökkenőmentesen menjen minden?:) (persze a tanuláson kívül:D)
2015. ápr. 14. 13:17
6/8 anonim válasza:
ne kávézd túl magad :D és ennyi,ja még érj oda időben! ;)
7/8 anonim válasza:
Vigyél inni (ne szénsavasat) + valami apróságot. (csoki stb)
8/8 anonim válasza:
Szőlőcukor, banán, víz, előtte egyél szendvicset, én is nagyon izgultam, aztán tényleg hamar lement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!