Bölcsészettudományi kar, de hol?
Sziasztok!
A segítségeteket, vagyis inkább a véleményeteket szeretném kérni. :)
A pszichológia mindig is érdekelt, a lelki folyamatok, emberi reakciók és sok más hasonló tényező miatt. De sokan inkább az orvosi felé terelgettek és ennek következtében teljesen összekavartak :D
Szóval eddig az orvosi és a bölcsészeti kar között őrlődtem, de most már eljutottam odáig, hogy követem a saját terveim és maradok a pszichológiánál. Így ugye egy bölcsészettudományi karra kell mennem.
Szóval a Szegedi Tudományegyetem és a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi karáról kérek véleményeket.
Előre is nagyon szépen köszönöm! :)
"Jaj, megint itt a sok okos aki azt hiszi, hogy a pszichológia bölcsész szak. Csak magyarországon van bölcsész szakként, ezt elmondom nektek. Mindenhol máshol TUDOMÁNYÁG, igen, mert NINCS SEMMI KÖZE A BÖLCSÉSZ ÓRÁKHOZ/TÖBBI SZAKHOZ. SEMMI. Csak magyarországon van bölcsész szakként, ezt elmondom nektek. Mindenhol máshol TUDOMÁNYÁG, igen, mert NINCS SEMMI KÖZE A BÖLCSÉSZ ÓRÁKHOZ/TÖBBI SZAKHOZ. SEMMI.
1. "magyarországon" = Magyarországon
2. "Csak magyarországon van bölcsész szakként, ezt elmondom nektek. Mindenhol máshol TUDOMÁNYÁG, igen, mert NINCS SEMMI KÖZE A BÖLCSÉSZ ÓRÁKHOZ/TÖBBI SZAKHOZ. SEMMI."
Szerinted a bölcsésztudomány nem tudomány?
3. "NINCS SEMMI KÖZE A BÖLCSÉSZ ÓRÁKHOZ/TÖBBI SZAKHOZ. SEMMI."
Ez se igaz, de amúgy mindenben igazad van... ja nem.
Na én még mindig azt mondom, hogy az ELTE. Debreceniről csak rosszat hallottam. Szegediről nincs tapasztalatom, még csak olyat sem ismerek aki oda járt volna.
Pont nem szerepel a felhozottak között, de én azt hallottam, hogy a Károli ország első a pszichológia oktatásban (Az is Budapesten van.), és ha klinikai vonalon akarsz elhelyezkedni, akkor szerintem fontold meg. Én voltam pár laikusoknak szóló KAPSZLI előadáson, mert pár barátom oda jár, és nekem nagyon tetszett mondjuk az épület tényleg kint van a halálban.
Ehhez a hülye bölcsész vitához annyit tudok hozzáfűzni 7es válaszoló, hogy miért, szerinted a többi bölcsész tárgy kis dumálós büfészak? Ilyen ítélkező mentalitással akarsz majd praktizálni is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!