Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek milyen emelt kémia és...

Kinek milyen emelt kémia és biológia eredménye van?

Figyelt kérdés
Sziasztok , Tudom,hogy volt már sokszor ilyen kérdés, de azokra lennék kiváncsi, akik mostanában 1-2 éve érettségiztek vagy majd most fognak és az otthon megcsinált érettségikből betudják lőni,hogy kb milyen érettségijük lesz.

2015. ápr. 10. 11:32
 1/8 A kérdező kommentje:
Nekem van egy 66%-os emelt kémia és 72%-os emelt biológia, de megszeretném próbálni mindkettőt mégegyszer ,hátha sikerül az orvosi. :-)
2015. ápr. 10. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
1 éve volt 90 % biológia, 86 % kémia emelt. Sokkal rosszabbra számítottam az otthon megcsinált feladatsorok alapján, tehát ne ezen görcsölj, ha nem sikerülnének jól a feladatok. Soha ne add fel, az a lényeg. :)
2015. ápr. 10. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem az is elég ha mondjuk a bioszt tanulod újra, és írsz mondjuk egy 80-90%ot
2015. ápr. 11. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

nem olyan rossz eredmények! a többi érettségid milyen?

vidéki egyetemen 405 körül is volt ponthatár, nem jutottál be?

2015. ápr. 11. 10:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Középiskolában nagyon rosszak voltak a jegyeim, és az érettségi eredményeim is rosszak , így csak duplázással tudok jelentkezni. Duplázva ezekkel az eredményekkel meg kitörölhetem.
2015. ápr. 11. 15:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nem jutottam be. Viszont szeretném a kémiát is megpróbálni, bár tudom hogy nehéz ,meg hogy rossz az átlag, de így is vannak ,akik 80% fölé írják és ha nekik sikerült ,talán nekem is sikerülhet
2015. ápr. 11. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
A bioszom 73%-osra sikerült, a kémiát pedig most fogom megcsinálni, az itthon írt érettségik alapján 80-90% körülire jó lenne megírni élesben is :)
2015. ápr. 11. 19:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Én csak ősszel megyek kémiázni, és most még csak feladatozok, az elméletet csak a nyáron fogom átnézni és én így csak kb. augusztusban tudom megoldani itthon az emelteket és akkor tudom már belőni az eredményt.

Sok sikert kívánok akkor ,ahhoz a 80-90% -hoz, sikerüljön is ! :P

2015. ápr. 12. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!