Műszaki könyvek pdf-ben?
Figyelt kérdés
Egész pontosan dr. Beke János Műszaki hőtan mérnököknek c. könyvét keresem, mert beszerezhetetlen. De minden más gépészeti könyv is érdekel.2010. febr. 19. 15:54
1/3 anonim válasza:
nemlehet neked privit irni,irj te nekem,többgigányi ilyen jellegű könyvem van,a hőtan is megvan:)
2/3 anonim válasza:
megkérdezhetem az első válaszolótol hogy milyen könyvek vannak még meg? esetleg nincs valami faipar/gépészet/anyagismeret/szakrajz/szerkezettrajz vagy ilyesmi ? :)
3/3 anonim válasza:
Engem is a faipar érdekelne, szabad kopogtatni? Én sajnos már kicsúsztam az iskolai rendszerekből, így már csak az önképzés maradt... :( Aranyat érne egy-két faipari tankönyv, anyagismeret, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!