Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A "KÖMAL" matek feladatoknál...

A "KÖMAL" matek feladatoknál van valami "protokoll"?

Figyelt kérdés

Sajnos a tanárunk tojik ránk, így mindent magamtól tanulok pluszban. Ha kérdezünk valamit akkor elküld vagy kinevet minket. 11-es vagyok. Küldtem én is be KÖMAL feladatokat pár hónapja.

Van amiben bizonytalan voltam, és sajnos volt olyan is, hogy rossz volt a megoldás amit beküldtem.

De a legtöbb esetben, jó megoldásokat küldtem be. (amikor később feltették a megoldást, ugyanaz volt a végeredmény)

Ezekért a feladatokért 5 pontot lehet kapni, de sosem kaptam ennyit, SŐT van hogy még 4-et vagy 3-at SEM holott szépen levezettem a feladatot, és a végeredmény 10000%-ig tökéletes volt.

A netre feltett megoldások más úton, de ugyanezt a végeredményt adták.

Legutóbb pl. megkaptam a pontok egy részét egy adott feladatra (holott minden tökéletes volt), erre ma jött egy e-mail, hogy mégsem kapok 1 pontot SEM arra a feladatra, de semmi indoklás nem volt.

2015. ápr. 8. 21:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát… Erre úgy lehetne válaszolni, hogy beszkenneled és/vagy feltöltöd valahová a „tökéletes” megoldásod, hogy lássuk, mennyire tökéletes ténylegesen.

A matematikai feladatok javításával kapcsolatban reklamációt a mat-szerk@komal.hu címre tudsz küldeni, az ímél érkezését követő 2 hétig. (Illetve utána is, csak akkor már nem foglalkoznak majd vele.)

[link]

A matektanárod meg a szokásos nocomment…

2015. dec. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!