S. O. S.! Valaki segítene a Szent Péter Esernyőjében?
Kb. egy éve olvastam ki a könyvet és azóta már szinte mindent el is felejtettem belőle. Újraolvasni nem túl sok kedvem volt, de holnapra kellenek az olvasónapló kérdései. Mivel két hetet hiányoztam, kiment a fejemből, hogy szünet utánra meg kell írni, ezért kezdtem csak most el. De nem akarok többet magyarázkodni, itt vannak a kérdések :
Milyen módon segíti az esernyő a papot a meggazdagodásban? Milyen csodás események történnek ?
Miként próbálja megvédeni a fiát Gregorics ?
Miért nem kedvelték Gregoricsot ?
Gregorics halála után milyen módon jár túl a rokonság eszén ?
Mi lesz csónakázás közben az esernyővel ?
Ki Münczné és mi a szerepe ?
Hogy kerül Veronka és Gyuri egy kocsira ?
Mi történik Gyurival apja halála után ?
Mi lett az esernyő sorsa ?
Hogy találkozik Veronka bátyja és Gyuri ?
Milyen körülmények közül értesül Veronka a történetből ?
Hogy zárul a regény?
Azért mindegyik kérdése tudok egy kis választ, de az sajnos nem elég ! Kérlek segítsetek ! Kíméljetek meg a " nem neteztél volna két napig és simán kitudtad volna olvasni "-s, és ehhez hasonló megjegyzésektől. ( Nem olyan fontos a hülye beszólásaitok miatt koptatni a klaviatúrát) Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!!
Milyen módon segíti az esernyő a papot a meggazdagodásban?
- Az esernyőben van a pénz. Így hozzájut.
Miért nem kedvelték Gregoricsot ?
- Mert nem volt túl kedves teremtés. Mogorva volt.
Gregorics halála után milyen módon jár túl a rokonság eszén ?
- Az esernyőbe rejti a pénzt.
Ki Münczné és mi a szerepe ?
- Müncz Jónás felesége. Müncz Jónás volt a "Szent Péter", mert ő rakta az esernyőt a bölcső fölé.
Hogy zárul a regény?
- Kiderül, hogy az esernyőben már rég nincs ott a pénz. Gyuri elveszi Veronkát.
Sajnos én is csak 1 éve lassan, hogy olvastam, de ezekre emlékeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!