Tételt kellene írnom írodalom érettségire segítenél?
Figyelt kérdés
Mik a romantikus vonások Vörödmarty Mihály hazafias költészetében?2010. febr. 19. 09:46
1/7 anonim válasza:
Örülök, hogy a saját magyarérettségimen túl vagyok, megoldottam internet nélkül. Szerintem neked is menni fog. Csak ha érettségire mész, az irodalom szót rövid i-vel írd majd, mert ezért is levonnak.
2/7 anonim válasza:
Órán vettétek gondolom és van füzeted és tankönyved is. Hajrá, menni fog, az érettségin sem lesz ott melletted senki, aki helyetted dolgozik.
3/7 anonim válasza:
Így van...nehogymár mi dolgozzunk helyetted...:/
Nem nagy kunszt az érettségi,de ezek után remélem egyetemre nem készülsz :) Ha még ez sem megy egyedül...
(csak megsúgom,hogy minden akarat kérdése,engem gimiben végig 1.8al löktek át matekból,mégis 2%ék híjján 4es lett az érettségim és most közgazdász-rendezvényszervező vagyok:))
4/7 anonim válasza:
Vörödmarty és írodalom... A segítenél elé legalább egy vesszőt tettél volna, ha már a mondat végi pontot nem ismered...
Sok sikert az érettségihez és legalább a költő nevét írd majd jól:)Remélem az irodalom jobban megy, mint a helyesírás...
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Amúgy meg a tanár úgyis azt várja vissza, amit ő tanított, szóval jobban jársz, ha megcsinálod magadnak.
7/7 anonim válasza:
Hát ez elég egyhangúra sikerült. :-)
Az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!