Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki ebben az évben érettségizi...

Aki ebben az évben érettségizik! Mennyire féltek?

Figyelt kérdés
És melyik tantárgytól a legjobban?
2015. ápr. 4. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Én tavaly érettségiztem, de ne aggódj! Ha szánsz magadra elég időt, hogy tanulhass, akkor semmi gond nem lesz! Az érettségi több mint fele józan paraszti ésszel végigvihető.

Az én "hibám" az volt, hogy nagyon féltem tőle és agyon tanultam magam, emiatt nagyon jó lett a bizim. Ez azért rossz mert a szüleim egyetemre akarnak küldeni, amit én nem szeretnék ;D

2015. ápr. 4. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:

én a matektól meg a biosztól tartok, ennek kéne jól sikerülni.

félni a töritől meg a magyartól félek. de valamit majd összekamuzok.főleg a magyar necces. érvelést nem merek választani, mert a tanárom nagyon híres az 1 pontos dolgozatokról. minden évfolyamban jól lepontozza az irományokat.. szóbelin is mereszgeti a szemét meg okoskodik elvileg..

az angollal kapcsolatban nincsen semmilyen érzésem, bízok benne hogy menni fog

2015. ápr. 4. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
matek emelt és irodalom szövegalkotás xd
2015. ápr. 4. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok az az izgulós típus, a biosz meg a kémia az, ami kicsit aggaszt
2015. ápr. 4. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
biosz,de főleg a kémia emelt,meg a nyelvvizsga a többi érettségim megvan, aggasztó továbbá,hogy dolgozok mellette elegem van az egészből hiányzik hogy noszogassanak,hiányzik a társaság,egy barátom sincs lassan :( ti hogyan motiváljátok magatokat?
2015. ápr. 4. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Én úgy, hogy ha nem tanulok akkor tuti kibukok egy félév után :D Műszakira megyek majd és van még pótolni való. Mondjuk nekem szerencsére több a szabadidőm, így annyira nem megterhelő.

Első érettségizőknek meg annyit, hogy ha nem tanultatok akkor úgyis meg lesz a kettes-hármas minimum, ha meg igen akkor úgy is sikerülni fog jóra. Izgulni max akkor kell egy kicsit, ha magas pontszámos szakokra jelentkezett az ember és tényleg nagyon jól kell sikerüljön.

2015. ápr. 5. 01:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a kémia emelttől félek nagyon, kevésbé a biosztól, meg a töritől (a töri közép, de még nem tudom, hogy fogok esszét írni). De nyugtat a tudat, hogyha el is rontom a kémiát, a második helyemre felvehetnek úgy is. :)
2015. ápr. 5. 09:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Matektól és a töritől félek, de csak azért mert ezeknek nagyon jól kellene sikerülnie. Irodalomtól rettegek, de nyugtat a tudat, hogy nem csak én. :D
2015. ápr. 5. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Magyar-, angol emeltemnek kellene 90% fölöttinek lenni ahhoz, hogy felvegyenek arra a helyre, ahová 11 éves korom óta tudatosan készülök.

Nem csak hogy f.sok (főleg a magyartól), de NAGYON UTÁLOM A RENDSZERT!!!! Vajon akik ezt kitalálták, meg tudnának felelni a saját maguk állította követelményeknek úgy, hogy közben olyan körülmények és szabályok közt élnek, mint az egyszeri kollégista?

2015. ápr. 5. 23:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, én a magyartól félek a legkevésbé, az érvelés szerintem nem nehéz, bár kell hozzá egyfajta érzék, az szent. A törinél az esszéktől tartok, fogalmam sincs hogy írom meg, matekból meg attól tartok, megbukok, annyira setét vagyok.. de az angol emelt nem annyira izgat :D
2015. ápr. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!