Egyetemeken van lehetőség arra, hogy a hallgató parkoljon saját parkolóba?
ááá frászt. vanni van persze, de csak az oktatók kapnak oda belépési és parkolási lehetőséget. én konkrétan emiatt hagytam ott az egyik egyetemet, mert megőrültem h míg bent ültem előadáson, mindig összeszedtem több tízezres büntetéseket, és semmi lehetőség nem volt, és inkább kerestem másikat, ahol meg volt a hallgatóknak is parkolási lehetőség. Hát bizony, ez fontos szempont manapság, hát a jó isten akar ezreket ott hagyni csak 1 napi parkolásért ...
szal vagy vmelyik oktatóval összehaverkodsz aki elintézi neked suttyomban h kapj belépőt vagy nem nagyon látok rá esélyt ...
vagy még tudom azt ajánlani, én is egy idő után már nagyon meguntam a sok büntetést h csináltattam egy "duguláselhárítás" feliratot a kocsira, na aztán felálltam a járdára és kitettem a sárga villogót, csak az meg egész nap alatt leszívta az aksit, aztán este mindig másról kellett bebikázni. meg hát amikor már a sokadik nap álltam ott, feltűnt a parkolóőrnek is, aztán utána már muszáj volt még ömlőt is beszereznem h tényleg úgy nézzen ki, mintha éppen munka folyna, és akkor meg a kocsit kellett nyitva hagyni, mert puttonyos autóm volt, szal nem látott be, én csak simán kivezettem onnan a tömlőt és be az egyik házhoz.
szal nehéz ügy ez, de persze én pont kifogtam a létező legforgalmasabb helyet, hát nemtom te melyik épületre gondolsz konkrétan, nyilván attól is függ.
"én konkrétan emiatt hagytam ott az egyik egyetemet,"
Nagy hivatástudattal készülhettél a jövőre. :D:D:D
Kérdező: tömegközlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!