Szerintetek lehetek még 5, 00?
Figyelt kérdés
6. osztályos vagyok, eddig négyestől rosszabbat nem kaptam,szerb nyelvből viszont most becsúszott egy 2-es :/
szerintetek lehetek még 5-ös? Mert csak akkor szerbből lennék 4-es,a többi tantárgyból 5-ös.Ez a második félév első negyede még lesz egy ellenőrző és egy dolgozat(lehet hogy még ezeken kívül is lesz)
első féléves jegyeim:5,5,5,5,4
második féléves jegyeim:5,5,4,2 (nem engedi a tanárnő hogy kijavítsam a kettest,mert azt mondja csak az egyest lehet kijavítani) Amúgy kedves tanárnő de ebben a félévben bekeményített az osztály viselkedése miatt...félek hogy nem adja meg!! :(
2015. ápr. 2. 16:17
1/4 anonim válasza:
5,00 nem lehetsz, az átlag, de ötös még igen.
2/4 anonim válasza:
Most, ha jól számoltam, 4,44444-re állsz. Ha a további jegyeid csak ötösök lesznek, akkor lehet hogy 5-ös leszel :) Általában a tanárjaim már 4,5-re megadják az évvégi ötöst, de sajna ez nem mindenhol van. Vannak olyanok, akik csak egész jegyre adják meg, vagy 4,8-ra. De a lényeg, hogy tanulj, és szerezz minél több ötöst :)
3/4 A kérdező kommentje:
Hát kb még fogunk kapni 2-3 jegyet :) Am nálunk is 4,50 -re adják meg :)
2015. ápr. 2. 18:40
4/4 anonim válasza:
Ha így van, akkor már ha szerzel egy 5-t már 4,5 vagy :) De azért nem árt, ha mindegyik jegy 5 lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!