Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Körülbelül milyen tételek...

Körülbelül milyen tételek vannak informatika szóbelin?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a tanár állítja össze, nincs központi tételsor, de csak van valami általánosság.

Estin fogok jövőre érettségizni, mindenképp infot szeretném választottnak. Kéthetente van infonk ami abból áll hogy pár órán keresztül megcsináljuk tanárral közösen egy régebbi érettségi feladatot, aztán ha végeztünk egyet önállóan abból a típusból. Elméletünk 0!

Ma kérdeztem a tanárt hogy mégis milyen tételek lesznek kb erre közölte hogy hogy majd aki jelentkezik jövőre az megtudja. De jó lenne tudni hogy mégis milyen jellegűek lehetnek, mert akkor azt kb nyáron nagyjából letudnám mármint az átnézést hogy valami fogalmam is legyen a dolgokról, ne csak annyi hogy az utasításokat követve megtudok csinálni egy weblapot vagy táblázatot.

2015. márc. 31. 23:45
 1/1 anonim ***** válasza:

én idén érettségizek belőle és megadtak egy könyvet, amiből tudok készülni

Dorozsmai Károly - 60 tétel informatikából, középszint - szóbeli

2015. ápr. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!