Nagyon hiányzik Magyarország. Szerintetek visszamenjek?
Figyelt kérdés
Ötödikes koromban költöztünk Ausztriába. Már akkor sem szerettem.
Most van egy lehetőségem, hogy Magyarországon tanuljak tovább. Ahova mennék az egy nagyon jó iskola. Viszont ha Ausztriába tanulnék tovább, akkor csak az egyik legrosszabb iskolába mehetnék. Az álmom az, hogy Amerikába éljek felnőtt koromban...
Azért IS utálok itt lenni, mert kiközösítik a magyarokat. Szerintetek jó ötlet Magyarországra mennem? Én nagyon szeretnék. 14/l
2015. márc. 30. 15:33
11/11 anonim válasza:
Én megértem az indítékait. Aki magyarnak született az soha nem bír elszakadni ettől a földtől, az ezeréves kultúrától. Akár milyen diktátorunk is kormányozza ezt a földet, mindig haza vágyunk.
Várunk szeretettel pici lány! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!