Ti hogy éreztetek érettségi előtt?
én is most állok érettségi előtt, de én nem félek ettől
ott a május, amikor semmi dolgunk csak ezeket a tételeket jól megtanulni
ha beosztod, ismételsz, akkor nem lesz ilyen probléma
esetleg csinálj a tételekhez egy pár szavas vázlatot, ami alapján fel tudod idézni a benne lévőket és később csak ezeket a kulcsszavakat kell memorizálni, a többi jön magától
nekem legalábbis ez a trükk jön be legjobban
Én nagyon féltem az írásbeliktől, főként a töri és emelt biosztól. De amint túl lettem mindegyiken, nevettem magamon, amiért ekkora ügyet csináltam belőlük.
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy szerencsésen fogtuk ki a magyar és töri tanárunkat is, mert hamarabb végeztünk a 11 és 12-es anyaggal, így már korábban EGYÜTT ki tudtuk dolgozni az összes szóbeli tételt, és mindannyiunknak volt lehetősége 2-3 alkalommal felelni is belőlük. Tehát az írásbeli idejére már minden szóbeli tételt tudtunk, és jól is jött...törin az esszék 70%-a illett a szóbeli tételekre, de szerintem még enélkül sem lett volna olyan nehéz megírni, hiszen ott az atlasz.
Szóval azt tanácsolnám mindenkinek, hogy ne izguljon, attól nem lesz jobb...ha becsületesen tanultál eddig és a következő 2 hónapot még kihasználod, baj nem érhet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!