Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem érdekel az iskola? Többi...

Nem érdekel az iskola? Többi lent?

Figyelt kérdés

több dolog is van, ami végül is összefügg.

nem érdekel a tanulás, se semmi konkrétan. egyedül a spanyol nyelv, itthon is tanulgatom, az leköt de ennyi.

nem szeretek egyszerűen bemenni az iskolába. a tanárok beképzeltek, nagyra tartják magukat, pedig az egyik leggyengébb középiskola a megyébe, úgyhogy nem értem. infós vagyok egyébként. programozni "tanulunk", de a vicces az, hogy a tanár is bevallja hogy ő se érti, de bízik benne hogy az osztállyal együtt megtanulja. ez így mi kérdem én?

rengeteg felesleges tantárgy is van. értem, alapműveltség. de én attól leszek művelt, hogy tudom hogy melyik csata mikor/hol volt? kivel fogok én erről beszélgetni? ja, senkivel.

osztályközösséget meg se említem, hiszen az nem egy közösség, borzalom ami ott van. sokra tarják magukat, pedig még semmit se tettek le az asztalra. nagyképűek, lenézik a másikat, beszólogatnak egymásnak. nem értem őket, miért nem jó nekik inkább beszélgetni, na mindegy.

gondoltam átmegyek esti suliba. de arról sem tudok semmit. mivel másabb mint egy nappali tagozat?

ja annyit hozzá tennék, 17éves vagyok, 10.-es bukásra állok, a 9.-et is ismételtem. erről is ejtenék pár szót.

amikor ebbe a suliba kezdtem nem érdekelt eleinte, de aztán tanultam, de nem jött össze. sebaj mondom, az én hibám volt, kibírom a plussz egy évet. nagy nehezen sikerült, a tanárok csak osszák az egyeseket, csak úgy, tanultam megállás nélkül, mégse lett 3-mas átlagom. ( matektanárt ezután kirúgták, gondolom feltűnt, hogy akiket ő tanít, mindenki bukik kb) de most se állok jobban, nem is köt le.

estivel jobban járnék?

ui.: édesanyám nem rajong az ötletért, mivel azt mondta így nincs családi pótlék. hogyan értessem meg vele, hogy nekem itt nem jó, egyszerűen nem akarom? nem hiszi el,hogy egy 17 évesnek lehetnek problémái, hiszen ők nem is dolgoznak, nincs rezsi, stb.

elnézést amiért hosszú lett.

17/F

2015. márc. 22. 17:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!